ELF BAR V2

ElfBar Romania

0 0,00lei

Retur produse
Pentru a va exercita dreptul de a returna produsele cumparate, trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra, inregistrand o solicitare la adresa de email contact@sibiscompany.ro sau telefonic la numarul 0742 750 146.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, exclusiv costurile livrarii sau costurile suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind doar un cont bancar indicat, in prealabil, de dumneavoastra pe email. Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele doar in ambalajul original sau inmanati-le direct noua la adresa str. Zizinului, nr. 106A, Incinta Duplex 3, depozit B5, Brasov, Jud. Brasov, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
De asemenea, sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari sau utilizari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Pentru returnarea produselor comercializate de Sibis Concept Company SRL ne puteti contacta telefonic la 0742 750 146. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Shopping Cart
0
    0
    Coșul tău
    Cosult tau este golRevino la magazin
      Calculate Shipping