ELF BAR V2

ELFA PRO

ElfBar Romania

0 0,00lei

Livrare produse


elf-bar.ro livreaza produsele din stoc oriunde în Romania. Termenul de livrare este de maxim de 24 – 48 ore in zona de urban, respectiv 48 – 72 ore pentru zona de rural. Zona de rural, este considerata de firmele de curierat din Romania, zona 2, iar rata de tranzit este de minim 48 de ore. Toate comenzile care ajung la noi pana in ora 12:00, de luni pana vineri, vor fi livrate in aceeasi zi. Fac exceptie zilele libere si sarbatorile legale.
Costul transportului este suportat in intregime de catre client si difera in functie de curierul ales, dupa cum urmeaza:

– DPD Curier – 22 Lei
– Cargus Curier – 22 Lei

Comenzile care depasesc suma totala de 200 Lei beneficiaza de livrare gratuita oriunde în Romania, indiferent de curierul ales.
Pentru ca ne dorim ca produsele sa ajunga la tine in siguranta si in intervalul de timp promis, vom expedia toate coletele, doar cu curieri consacrati in Romania.
Totodata, din momentul in care ai primit emailul de confirmare al expedierii comenzii, poti sa iti urmaresti coletul accesand unul dintre linkurile :

DPD Curier – URMARESTE COLET
Cargus – URMARESTE COLET


Va rugam !!! Verificati integritatea fizica a coletelor în momentul in care le primiti de la oricare dintre curieri, în prezenta acestuia si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioara nu va fi luata în considerare.

Citeste aici termenii si contitiile site-ului elf-bar.ro.

Shopping Cart
0
    0
    Coșul tău
    Cosult tau este golRevino la magazin
      Calculate Shipping