ELF BAR V2

ELFA PRO

ElfBar Romania

0 0,00lei

Descoperiți ELFBAR – Cea mai cunoscuta tigara electronica de unica folosinta din lume

ElfBar 600 V2

Principiile fundamentale care stau la baza dezvoltării ELFBAR sunt produse mai sănătoase și mai bune. Din 2018, Elf Bar s-a concentrat pe producerea de tigari electronice cu un gust mai natural și pe oferirea unei experiențe de vaping mai plăcute. Ei continuă să inoveze și să dezvolte produse noi. Bobinele mai inteligente, oferă performanțe de vapat mai placute si aduc un design îmbunătățit produselor de vapat. Cele mai recente produse de unică folosință oferă cele mai bune performanțe în cele mai compacte modele.
Produsele mai ecologice, cum ar fi sistemul de poduri Elfa și kitul de poduri MATE, aduc o nouă dimensiune gamei lor. Odată cu introducerea gamei Pod System, Elfbar are în vedere viitoarele dispozitive. Acestea produc mai puține deșeuri, oferind în același timp aceeași simplitate și gust deosebit ca și produsele de unică folosință ELFBAR 600 originale. Toate produsele Elfbar sunt umplute cu lichid cu sare de nicotină de înaltă calitate, în diverse arome delicioase. Descoperiți astăzi gama excelentă de arome.

Este important să achiziționați produsele din surse de încredere pentru a evita produse contrafacute. Autenticitatea produselor Elf Bar se poate verifica pe site-ul producatorului introducand codul de produs scanat din QR. Toate produsele de pe elf-bar.ro sunt testate TPD și certificate pentru vânzare în Romania.

Afișez 1 - 24 din 249 de rezultate

Shopping Cart
0
    0
    Coșul tău
    Cosult tau este golRevino la magazin
      Calculate Shipping