ELF BAR 600

Cel mai de succes dispozitiv ELFBAR!

ELF BAR este o țigară electronică de unica folosinta cu arome delicioase de fructe exotice, fructe de pădure și băuturi. Acest dispozitiv compact și ușor de utilizat este perfect pentru cei care doresc să renunțe la fumat sau pentru cei care doresc să experimenteze cu diferite arome.

Cel mai de succes produs ELF BAR, dispozitivul apreciat in toata lumea pentru ușurinta de utilizare și aroma sa desavârșită. Încearcă si noile arome!

Aromele de fructe exotice precum ananasul, mango sau papaya sunt perfecte pentru cei care doresc să se bucure de o experiență fresh și revitalizatoare. Aromele de fructe de pădure precum afinele, căpșunile sau zmeura oferă o notă dulce și delicioasă. Pe de altă parte, aromele de băuturi precum cola, lămâie sau menta sunt perfecte pentru cei care doresc să se bucure de o experiență răcoritoare.

ELF BAR este foarte ușor de utilizat. Nu necesită niciun fel de întreținere sau încărcare, doar scoateți capacul și inhalați. După ce ați terminat de utilizat, aruncati-l pur și simplu.

Acesta este un dispozitiv ideal pentru cei care doresc să renunțe la fumat sau să experimenteze cu diferite arome. Cu ELF BAR, puteți savura o experiență delicioasă și răcoritoare fără a vă face griji despre întreținerea sau încărcarea acestuia. În plus, acesta nu conține tutun, ceea ce îl face mai sigur pentru sănătatea dvs.

Elf Bar
0
    0
    Coșul tău
    Cosult tau este golRevino la magazin
      Calculate Shipping