CIGALIKE

O forma foarte cunoscută

Cigalike este o tigara electronica de unica folosinta care ofera utilizatorilor o experienta de fumat similara cu cea a tigarilor traditionale. Cu o forma apropiata de tigara clasica, Cigalike este usor de utilizat si se adapteaza perfect in mana utilizatorului.

Cea mai apropiată formă de țigară clasică, cu un design superb. Ai peste 20 de arome din care sa alegi, la o concentratie de 20mg de nicotină.

 

Cigalike vine cu o varietate de arome de fructe exotice, fructe de padure, bauturi si menthol, oferind utilizatorilor o experienta de fumat diversificata. Aceste arome sunt create cu atentie si au un gust natural si proaspat.

Cu o capacitate de 600 de puf-uri, Cigalike poate fi utilizat pentru o perioada lunga de timp, fara a fi nevoie sa fie inlocuita. Acest lucru inseamna ca utilizatorii pot bucura de experienta de fumat fara a fi nevoiti sa se ingrijoreze ca vor ramane fara tigara electronica.

Elf Bar Cigalike

Design-ul elegant si usor al Cigalike este un alt avantaj major al acestui produs. Este o tigara electronica care poate fi luata oriunde si poate fi utilizata in orice moment, fara a fi nevoie sa se ingrijoreze despre aspectul sau greutatea ei.

In plus, Cigalike nu arde si nu produce gudron, ceea ce inseamna ca nu produce fum si nu emite mirosuri neplacute. Aceasta caracteristica face ca Cigalike sa fie o alegere ideala pentru cei care doresc sa renunte la fumatul traditional si sa treaca la o alternativa mai sigura si mai curata.

In concluzie, Cigalike este o tigara electronica de unica folosinta care ofera utilizatorilor o experienta de fumat similara cu cea a tigarilor traditionale, cu un design elegant si usor, si o varietate de arome delicioase, fara a produce gudron si fum.

0
    0
    Coșul tău
    Cosult tau este golRevino la magazin
      Calculate Shipping